Výhoda maliarskeho robota

S rýchlym rozvojom inteligentnej technológie boli priemyselné roboty zavedené do rôznych výrobných odvetví. V 90. rokoch automobilový priemysel zaviedol striekací robot, ktorý nahradil striekací stroj.Aplikácia technológie striekacieho robota je postupne široko známa a rýchlo sa rozširuje do všetkých oblastí života.
Aké sú teda výhody striekacích robotov?
1, v porovnaní s bežným ručným striekaním je kvalita striekania striekacím robotom vyššia.
2. Striekací robot presne strieka podľa trajektórie bez odchýlky a dokonale riadi štart striekacej pištole. Dbajte na to, aby špecifikovaná hrúbka náteru, veľkosť odchýlky bola čo najmenšia.
3, v porovnaní s bežným umelým striekaním. Použite striekací robot, aby ste ušetrili farbu a sprej
Striekací robot môže znížiť množstvo odpadu pri striekaní a striekaní, predĺžiť životnosť filtrácie, znížiť obsah omietky v striekacej miestnosti, výrazne predĺžiť pracovný čas filtra a znížiť tvorbu vodného kameňa v striekacej miestnosti. Úroveň dodávky zvýšená o 30% !
4, použitie striekacieho robota môže mať lepšiu kontrolu procesu
Vysoko kvalitný riadiaci softvér striekacieho robota umožňuje používateľom ovládať všetky parametre striekania, ako je elektrostatický náboj, oblasť rozprašovania, šírka ventilátora, tlak produktu atď.
5, použitie striekacieho robota má vyššiu flexibilitu
Striekacie roboty môžu byť použité na lakovanie produktov so zložitými geometrickými štruktúrami alebo rôznymi veľkosťami a farbami. Jednoduchý programovací systém navyše umožňuje automatizovanú výrobu malých sérií artefaktov. Po počiatočnej výrobe je možné lakovaciu linku robota kedykoľvek aktualizovať.
6. Významnou výhodou použitia striekacích robotov na striekanie je zvýšenie efektivity výroby.
7. Znížte náklady a zabezpečte mieru využitia farby.
Vo všeobecnosti sú celkové náklady na lakovanie striekacieho robota najmenšie a výhody sú zreteľnejšie. V porovnaní s bežným ručným striekaním má striekací robot zjavné výhody vo výťažnosti, chybovosti a celkových nákladoch. Pozor však treba povedať, že dnes je k dispozícii toľko rôznych typov zariadení, no na dosiahnutie najlepších výsledkov si musíte vybrať tie správne.

Čas odoslania: 17. augusta 2021